Om oss

Genom samlad kunskap och erfarenhet utvecklar och förmedlar
LoveLiving drömboende till medvetna köpare som värdesätter kvalité och känsla in i minsta detalj

Mija Kinning

Creative Interior Desinger & CEO

Mija Kinning är omtyckt programledare, inredare och föreläsare. Hon har synts i program som ”Bygglov”, ”Roomservice” och ”Det Knackar” där hon hjälpt människor att förverkliga sina drömprojekt. Mija har besökt många svenska hem under sina uppdrag som inredare. Hon har blivit omtyckt bland annat för att hon inte bryr sig så mycket om vad som är trendigt utan istället utgår från människorna och skapar miljöer som speglar deras karaktärer och önskemål.
Mijas enorma kreativitet speglas tydligt i hennes unika lösningar i inredningen, att gå utanför fasta ramar och färdiga lösningarna har blivit hennes signum.

Stefan Larsson

COO/CMO

Stefan Larsson äger och driver idag Bystefanlarsson i både Sverige samt på Mallorca. som erbjuder diverse kreativa tjänster inom renovering, inredning, design samt ”Photography artwork” – modern fotokonst. Stefan har tidigare varit VD för Exaktamedia och delägare inom Exakta-koncernen som är en av Sveriges största mediakoncern. Stefan är utbildad grafisk designer samt fotograf och välkänd för sin kreativa design- och fotografistil.

Björn Carlsson Kinning

CFO

Björn Carlsson Kinning arbetar idag som Chefs Controller och ansvarig för Group Business Control inom ett av Sveriges största retailbolag och har ett förflutet som CFO både inom butiksverksamhet och Marketing. Björn har utvecklat Franchiseverksamheter samt arbetat som Regionchef inom Retail med inriktning dagligvaror. Björn är utbildad ekonom och har en exekutive MBA med fokus Strategy och leadership.